Miksi valita HansaWorld?

Standard ERP — cloud based integrated business software

Pilvipohjainen ratkaisu

Johda liiketoimintaasi ajasta ja paikasta riippumatta, haluamallasi laitteella. Pilvipalvelun ansiosta varmuuskopiointi on automatisoitu ja kaikki tieto on salattu, mutta silti nopeasti teidän saatavillanne. Pilvipalvelun avulla yrityksenne IT-käytännöt tehostuvat ja yksinkertaistuvat.

Joustava

Yrityksenne kasvaessa yhden yrittäjän liiketoiminnasta kansainväliseksi, useankäyttäjän organisaatioksi HansaWorldin tarjoama tuoteratkaisu kulkee mukananne. Maksa käytön mukaan – laajenna tai karsi palveluita tilannekohtaisesti. Välty isoilta ennakkomaksuilta – kuukausittaisen käyttömaksun ansiosta hallinnoitte yrityksenne kassavirtaa.

Toimialasta riippumaton

Säästä aikaa ja rahaa välttämällä kolmannen osapuolen ohjelmistoissa ja työntekijöiden koulutuksessa – HansaWorldin toiminnanohjausjärjestelmään on saatavilla useita integroituja ratkaisuja lukuisille eri toimialoille. Kaikki löytyy samasta järjestelmästä, jolloin työnkulku ja ohjelman käyttö pysyvät yhdenmukaisina ja tehokkaina.

Löydä oikea ratkaisu yrityksellesi

Pienet yritykset

Standard Taloushallinto

Helppokäyttöinen taloushallinnon sovellus, joka sisältää laskutuksen ja kirjanpidon yhdistettynä kontaktienhallintaan. Luo erilaisia laskupohjia, hallinnoi liikekumppaneita, maksuja, seuraa myynnin tavoitteita ja yrityksesi kirjanpitoa – kaikki tämä yhdessä paketissa. Standard Taloushallinto sopii pienille, kasvaville yrityksille. Lue lisää…

Kokeile nyt

Keskisuuret ja suuret yritykset

Standard ERP

Täysimittainen ja moderni yritysohjelmisto, joka tarjoaa kattavan toiminnanohjausjärjestelmän, asiakkuudenhallinnan, taloushallinnon ja laajan valikoiman toimialakohtaisia ratkaisuja – kaikki samassa tietokannassa. Standard ERP:n ansiosta voit työskennellä useankäyttäjän ympäristössä sijainnista ja ajankohdasta välittämättä, kaiken tiedon ollessa turvassa pilvipalvelussamme. Lue lisää…

Ota yhteyttä myyntiin
Vertaile toimintoja

Etsitkö toimialakohtaista ratkaisua?

Mitä on ERP?

Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) on yritysohjelmisto, jota yritykset käyttävät erilaisen tiedon keräämistä, hallinnoimista ja analysointia varten. Toiminnanohjausjärjestelmä tuo integroidun näkymän kaikkiin yrityksen ydintoimintoihin kuten toimitusketjun, myynnin pipelinen, taloushallinnon ja asiakaspalvelun hallinnointiin. Modernin toiminnanohjausjärjestelmän reaaliaikaiset työnkulun ja raportoinnin työkalut takaavat että saamiesi tunnuslukujen avulla voit tehdä liiketoiminnassasi oikeita päätöksiä tehokkasti.

Mistä muualta löydät järjestelmän, joka on tarpeeksi helppokäyttöinen pienille yrityksille kuten meidän franchise-liikkeemme, sekä helposti skaalautuva, jolloin voimme nopeasti käsitellä tuhansia transaktioita kuukausittan? Voimme käyttää CRM:ää proaktiivisesti ja automatisoinnin ansiosta yrityksemme kasvu on tuettu.

Tony Blood, Director of Oakhouse Foods Ltd